Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10 - 16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.05.2021
Komiksové tříčtvrťáky
V naší nabídce najdete příjemné bavlněné tříčtvrteční legíny s populárním komiksovým motivem. Objednávejte zde. Vyrobíme je a odešleme do 3 pracovních... číst celé
06.04.2021
Vyšíváme. Na trička, šaty, kalhoty..
Vytváříme krásné strojové výšivky vašich oblíbených postav, zvířat, předmětů. Napište nám, domluvíme se na výšivce dle Vašeho přání. Co takhle krásné ... číst celé
01.04.2021
Pro milovnice mořských pannen
Na vědomost se dává, že na eshop přistály překrásné a pohodlné bavlněné šaty s mořskými pannami.   číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vyperte odolné skvrny z oblečení!
Asi to zná každý z nás - oblečete si čisté oblečení a najednou prsk - omáčky, kečup, olej, pero atd. vám udělají nehezkou skvrnu na vaší oblíbené hale... číst celé
Ušijte si točivou sukni dle našeho návodu
Není lepšího pocitu, než když si sama ušijete vlastní sukni. A ještě lepší pocit je, když ji ušijete vlastní dcerce. Obzvláště točivé sukně se totiž u... číst celé
Vyrobte si s dětmi dárkovou krabičku
Dáreček, zabalený ve vlastnoručně vyrobené krabičce, udělá radost mnohem více. Pojďte si s námi vytvořit jednoduchou dárkovou krabičku, která potěší. ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Newsletter odesíláme jen jednou za čtvrt roku. 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vyperte odolné skvrny z oblečení!
Vyperte odolné skvrny z oblečení!
Asi to zná každý z nás - oblečete si čisté oblečení a najednou prsk - omáčky, kečup, olej, pero atd. vám udělají nehezkou skvrnu na vaší oblíbené hale... číst celé
Ušijte si točivou sukni dle našeho návodu
Ušijte si točivou sukni dle našeho návodu
Není lepšího pocitu, než když si sama ušijete vlastní sukni. A ještě lepší pocit je, když ji ušijete vlastní dcerce. Obzvláště točivé sukně se totiž u... číst celé
Vyrobte si s dětmi dárkovou krabičku
Vyrobte si s dětmi dárkovou krabičku
Dáreček, zabalený ve vlastnoručně vyrobené krabičce, udělá radost mnohem více. Pojďte si s námi vytvořit jednoduchou dárkovou krabičku, která potěší. ... číst celé
Co umí běžně dostupné šicí stroje?
Co umí běžně dostupné šicí stroje?
Tento článek nemá ambice odborného článku, který vás zahltí směsicí odborných výrazů. Má za úkol pomoci těm, kteří by se rádi orientovali v přehršli t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Newsletter odesíláme jen jednou za čtvrt roku. 
Výdejní místo (po předchozí domluvě)

Ve všední dny od 10 do 16h

Lolkova 769/8

10300 Praha 10 - Kolovraty

Kontakty
Pinkbow s.r.o.
Kateřina Teplá
10 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.