Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
10 - 16:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
06.04.2021
Vyšíváme. Na trička, šaty, kalhoty..
Vytváříme krásné strojové výšivky vašich oblíbených postav, zvířat, předmětů. Napište nám, domluvíme se na výšivce dle Vašeho přání. Co takhle krásné ... číst celé
01.04.2021
Pro milovnice mořských pannen
Na vědomost se dává, že na eshop přistály překrásné a pohodlné bavlněné šaty s mořskými pannami.   číst celé
27.03.2021
Už jste viděli naše látkové obaly na knihy?
Krásné a hlavně pratelné obaly na knihy  - už žádné zohýbané rohy, žádné ušpiněné titulní stránky. A hlavně to soukromí - nikdo nepozná, co čtete. Naš... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
Vyperte odolné skvrny z oblečení!
Asi to zná každý z nás - oblečete si čisté oblečení a najednou prsk - omáčky, kečup, olej, pero atd. vám udělají nehezkou skvrnu na vaší oblíbené hale... číst celé
Ušijte si točivou sukni dle našeho návodu
Není lepšího pocitu, než když si sama ušijete vlastní sukni. A ještě lepší pocit je, když ji ušijete vlastní dcerce. Obzvláště točivé sukně se totiž u... číst celé
Vyrobte si s dětmi dárkovou krabičku
Dáreček, zabalený ve vlastnoručně vyrobené krabičce, udělá radost mnohem více. Pojďte si s námi vytvořit jednoduchou dárkovou krabičku, která potěší. ... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Newsletter odesíláme jen jednou za čtvrt roku. 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu Pinkbow.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu Pinkbow.cz
  1. Společnost Pinkbow s.r.o., se sídlem Korunní 108, Praha 10, IČ 05779618, vedená u Městského soudu v Praze, spisová značka C 270647 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Pinkbow s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

      • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
      • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
      • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam.cz, a.s., se sídlem Radlická 3294/10, Praha 5, PSČ 150 00 
      • Poskytovatel služby Glami.cz, provozované společností Inspigroup s.r.o.. Újezd 450/40 118 00 Praha 1 - Malá Strana
      • Poskytovatel přepravní služby Zásilkovna s.r.o., IČ: 28408306, se sídlem Lihovarská 1060/12, 190 00 Praha
      • Poskytovatel chatovací platformy Smartsupp.com, s.r.o., IČ: 03668681, sídlem Milady Horákové 13, 602 00 Brno
      • Poskytovatel platební brány ComGate, provozované společností , ComGate Payments, a.s., IČ: 27924505, sídlem Prague Marina Office Center, Jankovcova 1596/14a, 170 00 Praha

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@pinkbow.cz

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky https://pinkbow.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Vyperte odolné skvrny z oblečení!
Vyperte odolné skvrny z oblečení!
Asi to zná každý z nás - oblečete si čisté oblečení a najednou prsk - omáčky, kečup, olej, pero atd. vám udělají nehezkou skvrnu na vaší oblíbené hale... číst celé
Ušijte si točivou sukni dle našeho návodu
Ušijte si točivou sukni dle našeho návodu
Není lepšího pocitu, než když si sama ušijete vlastní sukni. A ještě lepší pocit je, když ji ušijete vlastní dcerce. Obzvláště točivé sukně se totiž u... číst celé
Vyrobte si s dětmi dárkovou krabičku
Vyrobte si s dětmi dárkovou krabičku
Dáreček, zabalený ve vlastnoručně vyrobené krabičce, udělá radost mnohem více. Pojďte si s námi vytvořit jednoduchou dárkovou krabičku, která potěší. ... číst celé
Co umí běžně dostupné šicí stroje?
Co umí běžně dostupné šicí stroje?
Tento článek nemá ambice odborného článku, který vás zahltí směsicí odborných výrazů. Má za úkol pomoci těm, kteří by se rádi orientovali v přehršli t... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Newsletter odesíláme jen jednou za čtvrt roku. 
Výdejní místo (po předchozí domluvě)

Ve všední dny od 10 do 16h

Lolkova 769/8

10300 Praha 10 - Kolovraty

Kontakty
Pinkbow s.r.o.
Kateřina Teplá
10 - 16:00
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.